Pasta med kyckling, spenat och feta
Lättlagat och gott, funderar nästan på att bjuda våra lördagsgäster på detta (Camilla & Lars)

400 g pasta
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
300-400 g kycklingfilé
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
200 g smulad fetaost
1 dl cream-fraiche
1 påse färsk bladspenat (ca 70 g)
Gör så här
1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala och fi nhacka vitlök. Skala, halvera och skär rödlök i tunna skivor. Skär kycklingfi lé i lillfi ngerstora strimlor.
3. Stek kyckling, lök och vitlök i 2 msk olivolja i ca 5 minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
4. Blanda detta med pastan, smulad fetaost, cream.fraiche och färsk bladspenat.

Kommentarer
Postat av: Victoria
mums..det lät ju jättegott:)
Postat av: Emma
mumma, låter gott! :)
Trackback